Aishkream tattoo parlour
Aishkream tattoo parlour
aishkream over ons

AISHKREAM - OVER ONS

Voordat we AISHKREAM Tattoo Parlour openden hebben we bij veel verschillende tattooshops gewerkt. Echter vonden we nergens een plek waar de energie gematcht werd naar de klant. We wisten vanaf dat moment dat we zelf een prive studio moesten openen waar dit wel zo is!

We zijn heel zen en open naar onze klanten toe. We begeleiden je van de deur tot de tattoostoel en alles ertussenin. Voordat we beginnen gaan we eerst even rustig landen in onze wachtruimte. Hier bespreken we de laatste design zaken en vullen we het toestemmingsformulier in. We willen dat jij je 100% op je gemak voelt. 
aishkream tattoo over ons

AISHKREAM - THE PARLOUR

Onze tattoo parlour is huiselijk en gezellig ingericht. We staan voor je klaar met een drankje en bespreken comfortabel in onze wachtruimte jouw tattoo ervaring. We tatoeëren in een afgesloten ruimte zodat jij je compleet kunt concentreren op het proces en geen last hebt van klanten in de wachtruimte. Iedereen is welkom bij ons. We hebben een plek gecreëerd waar je volledig kunt ontsnappen aan de realiteit en de volledige focus op jezelf kunt leggen. Wij zijn trots op het feit dat we de LGBTQ+ community met open armen verwelkomen en een plek hebben ingericht waar iedereen zich goed kan voelen. Aishkream Tattoo Parlour is natuurlijk ook goedgekeurd door de GGD.

AISHKREAM TATTOO TEAM

Kream tattoo artiest

KREAM ART

Kream is een professional met 7+ jaar tattoo ervaring en een ware kunstenaar. Hij is een allround tattoo artiest. Zijn favoriete stijlen zijn: Realisme, Semi-realisme en surrealisme.

AISHA TAMIYO

Aisha tatoeëert al 3+ jaar en is de vrolijke noot van de shop. Ze kan je helpen met allerlei designs maar concentreert zich het liefst op fineline, blackwork en lettering.
Aishkream Kreatsi

KREATSI

Kreatsi is onze apprentice en is volop in de leer om een super goede tattoo artieste te worden. Hij werkt hard aan zijn portfolio en gaat er zeker komen!

HAPPY CUSTOMERS

On to the next one!
Nu al mn 2e keer daar een tattoo laten zetten en er gaan ZEKER nog meer volgen! De vibe is relaxed, personeel is vriendelijk, meedenkend, hygiënisch en super talentvol! Ik zou deze tattoo parlour zeker aanraden! On to the next one!
aishkream tattoo logo
R. v. B.
Goed en vriendelijk geholpen
Super blij met m'n tattoo! Goed en vriendelijk geholpen, en heel blij met het eindresultaat!!
aishkream tattoo logo
Floor van Manen

Meerdere mooie tattoos laten zetten!

Meerdere mooie tattoo's laten zetten door Aish, ik ben er super blij mee en zal zeker weer bij haar terugkomen voor nieuwe tattoo's. Ook is Aish makkelijk te bereiken voor vragen over de nazorg, erg fijn!
aishkream tattoo logo
Jill